Contact en voorwaarden

Contact

Bovenstaand contactformulier is bedoeld voor algemene vragen, zoals of u een deel van een tekst wilt gebruiken en mij daarover informeert of verder wilt praten. 

Uitnodigingen:

Als u mij geschikt acht om in uw boekwinkel of bibliotheek mijn boek(en) te presenteren, of wilt uitnodigen voor een lezing of zoiets, laat u dan hier een bericht achter. Graag met naam, adres waar ik word verwacht, telefoonnummer en datum van het evenement. Gebruik hiervoor alstublieft het formulier hieronder. 

Tel. 06 4211 8807 
E-mailadres: broervanzus@peters-boeken.nl

Pleintje 1e Hogeweg Zeist, waar ik opgroeide

en waar ik nu woon in Den Haag


Reserveringen voor lezingen e.d. 

Boek uw sessie op tijd. Ik bevestig uw aanvraag per e-mail.

Algemene voorwaarden en privacy


We houden het heel simpel. Als u een boek of verhaal bij mij bestelt, dan stop ik dat - na ontvangst van de betaling - in een envelop en breng die, voldoende gefrankeerd, naar de brievenbus of het postkantoor. Daarvoor ben ik verantwoordelijk. De koper is verantwoordelijk voor het goed en volledig invullen van de email waarin hij/zij de bestelling doet. Afgehandelde bestelformulieren gooi ik zo gauw mogelijk weg. Ik val u niet lastig met e-mails ter herinnering aan mijn activiteiten en ik maak ook geen nieuwsbrief. Deze website en nieuwe boeken en verhalen schrijven is, naast mijn gezinsleven, voldoende. Bovendien, ik reserveer ook tijd voor de schaakclub.

Als u mij uitnodigt voor een lezing of presentatie of wat dan ook, dan bel ik zo spoedig mogelijk na ontvangst van de uitnodiging terug. De afspraken uit dat gesprek bevestig ik per e-mail. Mijn tarief hangt mede af van of ik op zo'n bijeenkomst eigen boeken kan verkopen en de afstand van Den Haag. Mijn tarief is betaalbaar, want ik hoef er niet van te leven en hou van het contact met mensen.

KvK-nummer: 57213119